Anna zo zeleného domu-Prekrasny film

Megan si zahrala Aninu roľu v tomto filme.

Megan Follows si zahrala Aninu roľu v tomto filme.

Charakteristika Anny:
Anna je milé,veselé dievča s orovskou fantáziou.Je velmi hravá a múdra.Anna bola často neštastná pre jej ryšavé vlasy.Kvoli nim si aj vela krat poplakala,pretože sa jej zdalo,že je velmi škaredé,pehaté dievčisko,ktoré je velmi chudé.Niektorí ju tak považovali,ale iní ju vnímali ako hravé dievčatko,ktoré spoznáva okolitý svet.V škole chcela byt vždy najlepsia,aby dosiahla svoj vytúžený ciel-stat sa učitelkou.Asi preto lebo ju bavilo učenie a mala velmi rada deti.Annine pribehy boli velmi zaujímavé a niektoré dokonca aj napínavé.

Anne of green gables

Anne of green gables

Ked prišla do Zeleného domu nebola velmi oblúbená.Všetci ju považovali za nevychovanú,ale po čase zistili,že sa z nej stala pravá slečna.Marilla si niekedy nšechcela pripustit,že by bez nej nebola štastná,ale musela sa s tym zmierit,pretože bola velmi rada,ked jej Anna rozprávala zážitky,hoci jej niekedy z toho šla prasknút hlava.Občas jej vadila Annina fantázia,pretože to v niektorých prípadoch prehánala,ale ryšavá Anna si rada predstavovala veci,ktoré nemožu byt skutočnostou.Mariila spolu s Matejom boli velmi na nu hrdí,pretože mala najlepšie výsledky v škole a jej šikovnost preskakovala hranice.Postupom času prišli na to,že dom by bol bez nej prázdny.

anne_of_green_gables

Anna a Merila

Anne-of-Green-Gables-anne-of-green-gables-31196084-800-500

Anna a Matej

Medzi jej horšie vlastnosti patrila jej výbušnost,pri ktorej sa nevedela ovládat. Ked ju dakto urazil,či to bol jej rovesník alebo staršia ososba,nevadilo jej to a povedala svoj vlastný názor aj ked drzo,ale za svojím si vždy stála.
podla mna je Anna dievča,z ktorej by si mali brat jej rovesníci príklad..a nielen dievčatá ale aj chlapci..

Anne of Green Gables -- Diana

Best friends
Anna and Diana

6a00d8345169e469e2019aff4d3f12970d

Anna and Gilberd

anne and diana Anne_and_diana_2

  Anna zo Zeleného domu- Lucy Maud Montgeneryová

Tento príbeh sa odohráva v dedinke Avonlea. Tu žiju súrodenci Matej a Marilla, ktorí sa rozhodli adoptovať syna. Ked Matej príde na stanicu, aby chlapca odviezol do Zeleného domu zistí, že sa stal omyl a pani Spencerová im namiesto chlapca poslala jedenásťročné dievča menom Anna Shirleyová. Anna nebola veľmi milá ani pekná. Ked sa vratia domov, Marilla je prekvapená a chce Annu vrátiť. Nakoniec si Annu ponechá a snaží a z nej vychovať slušné dievča. Marilla sa rozhodla poslať Annu do školy. V škole si ju každý obľúbil, okrem Gilberta Blytha, pretože ju nazval RYŠAVKOU. Našla si aj dôvernú priateľku Dianu Barryovú. Raz Marilla Anne povolí pozvať Dianu na čaj. Táto návšteva sa skončí veľmi zle, pretože Anna jej nevedomky miesto ríbezľového muštu da vypiť víno. A tak sa im Dianina mama zakáže spolu kamáratiť. O niekoľko dni sestra Diany Minnie may dostane záškrt, Anna ju zachráni. Vtedy jej mama pochopí, že Anna je a dovolí sa im opäť spolu priateliť. Anna čoraz viac vynikala v škole a ešte vždy súperila s Gilbertom o prvenstvo v učení. Nová učiteľka slečna Stacyová u žiakov rozvíjala fantáziu. Mnoho žiakov nevedelo svoju fantáziu tak využit ako Anna, a preto sa spolu s Dianou rozhoda založiť Klub rozprávkarov. Ked prišli Vianoce Matej Anne daroval krásne šaty s nazberanými rukávmi, o ktorých vždy snívala. Tie šaty využila aj na výstave v meste, kam ju spolu s Dianou pozvala teta Jozefína, ktorá si Annu na počudovanie veľmi obľubila. V škole sa schýľovalo k vážnym zmenám. Tí žiaci, ktorí chceli byť učiteľmi sa celý rok pripravovali na skúšky do Kráľovskej akadémie. Na konci roka im slečna Stacyová dala takú menšiu skúšku, aby zistila ako sú žiaci pripravení. Anna s Gilbertom bola opäť na prvom mieste. Po úspešnom vykonaní skúšok na Kráľovskej akadémii tam Anna začala študovať. Anna bola výbornou študentkou a počas štúdii sa neustále snažila byť lepšia ako Gilbert. Na konci posleného roka štúdii Anna získala štipendium na vysokú školu v Redmonde. Cez prázdniny Matej náhle zomiera a Anna odmieta štipendium. Rohodla a radšej ostať pri Marille v Zelenom dome. Gilbert jej daroval svoje učiteľske miesto v Avonlea a Anna mu odpúšta, že ju v minulosti nazval RYšAVKOU. Z Anny vyrásta krásna šesťnásťročná mladá žena.
                                    Láska na prvý pohľad
6a00d8345169e469e2019aff4d3f12970d
llllllllll
images (1) 
The Love story: Anna and Gilberd ❤

Постави коментар